__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 Reçelli Krep

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ayçakahraman
Admin
Admin
ayçakahraman


Kadın
Mesaj Sayısı : 1592
Yaş : 38
Nerden : istanbul
İş/Hobiler : avukat asistanı
Lakap : düriye
Ruh Halim : Reçelli Krep Kizgin10
Puan : 585800
Kayıt tarihi : 06/05/08

Reçelli Krep Empty
MesajKonu: Reçelli Krep   Reçelli Krep Icon_minitimeÇarş. 28 Mayıs 2008, 10:05

Malzemeler













Mutfak
Zorluk 2
Süre 35 dk.
Kaç Kişilik 3
Yöntem


1 Su bardağı un
1 Kahve fincanı bal
2 Çorba kaşığı tozşeker
Yarım çay kaşığı kabartma tozu
Yarım çay kaşığı karbonat
Yarım çay kaşığı tuz
1 Su bardağı süt
2 Adet yumurta
6 Çorba kaşığı vişne reçeli

Hazırlanışı



  • Un, bal, şeker, kabartma tozu, karbonat ve tuzu orta boy bir kasede karıştırın.
  • Süt ve yumurtaları unlu karışıma ekleyin.
  • Bütün malzemeleri iyice karışana ve topaksız bir karışım elde edene kadar çırpın.
  • Bir kepçe dolusu hamuru, yağlayıp ısıttığınız geniş bir teflon tavaya boşaltın.
  • Üstünde kabarcıklar oluncaya kadar yaklaşık 2 dakika pişirin.
  • Sonra spatula yardımıyla ters çevirin ve diğer tarafını da kızarıncaya kadar pişirin.
  • Hazırladığınız her krebin ortasına vişne reçeli yada bal sürüp, rulo şeklinde kapatın.
  • Açılmaması için bir kürdanla tutturup, hemen servis yapın.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Reçelli Krep
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Erikli Krep
» Krep

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Yumurta Yemekleri-
Buraya geçin: