200gr un(1.5.su bardağından biraz az) 2 Adet yumurta 200 lt süt(1.5 su bardağı) 2 Adet muz 2 Yemek kaşığı hindistan cevizi rendesi 1 Yemek kaşığı bal Tavayı yağlamak için margarin Tuz
Hazırlanışı
Un, yumurta,süt ve bir tutam tuzu iyice karıştırıp pürüzsüz bir krep hamuru hazırlayın.
Muzları soyduktan sonra 1/2 cm kalınlığında verev dilimler halinde kesin.
Küçük bir tavayı hafifçe yağlayıp ısıtın.
Hamurun 1/4 ünü tavaya dökün, 8-10 dilim muzu üzerine yerleştirin.
Hamur sertleşince altüst edin.
4 Adet krebi de pişirdikten sonra üzerlerine hindistancevizi rendesi serpin.
Üzerini bir yemek kaşığı balla tatlandırıp servis yapın.