__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 Kuzu Haşlama

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ayçakahraman
Admin
Admin
ayçakahraman


Kadın
Mesaj Sayısı : 1592
Yaş : 38
Nerden : istanbul
İş/Hobiler : avukat asistanı
Lakap : düriye
Ruh Halim : Kuzu Haşlama Kizgin10
Puan : 585800
Kayıt tarihi : 06/05/08

Kuzu Haşlama Empty
MesajKonu: Kuzu Haşlama   Kuzu Haşlama Icon_minitimePtsi 26 Mayıs 2008, 11:17

Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6

malzemeler

6 Adet kuzu incik
2 Adet soğan
3 Adet patates
1 Adet havuç
1 Çorba kaşığı margarin
1 Çorba kaşığı un
1 Adet limon suyu
Tuz, karabiber





Hazırlanışı
Kuzu incikleri, kabukları soyulmuş bütün soğanlarla birlikte orta boy tencereye koyun.
Üzerine 3 su bardağı su ilave edip, biraz yumuşayana dek haşlayın.
Başka bir tencerede margarini eritin.
İçine rendelenmiş havuçları koyun ve 3 dakika kadar devamlı karıştırarak kavurun.
Unu serpiştirerek ilave edin ve biraz daha karıştırın.
Suyunu süzdüğünüz kuzu incikleri ve et suyunu tencereye ilave edin.
Patatesleri soyun ve büyüklüklerine göre ikiye veya dörde bölün.
Limon suyunu dökün, tuzunu ayarlayın ve karabiber serpiştirin.
Kaynadığında oluşan köpüğü delikli kepçe ile alıp, atın.
Patatesler yumuşadığında servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Kuzu Haşlama
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kuzu Kapama
» Kuzu Sultan

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Et Yemekleri-
Buraya geçin: