__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 Kuzu Sultan

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ayçakahraman
Admin
Admin
ayçakahraman


Kadın
Mesaj Sayısı : 1592
Yaş : 38
Nerden : istanbul
İş/Hobiler : avukat asistanı
Lakap : düriye
Ruh Halim : Kuzu Sultan Kizgin10
Puan : 585800
Kayıt tarihi : 06/05/08

Kuzu Sultan Empty
MesajKonu: Kuzu Sultan   Kuzu Sultan Icon_minitimePtsi 26 Mayıs 2008, 11:23

Zorluk 2
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 8

malzemeler

1 Adet kuzu kol
3-4 Parça kemiksiz kuzu eti
2 Çay kaşığı kekik
2 Çay kaşığı tuz
Milföy hamuru
Sos için :
1 Çorba kaşığı margarin
1 Çorba kaşığı un
2 Adet rendelenmiş domates
1 Su bardağı etsuyu
1-2 Adet defne yaprağı





Hazırlanışı
Kuzu kolunu kemiklerinden ayırın.
İyice açıp döverek genişletin.
İçine kemiksiz kuzu eti, tuz ve kekiği ilave edip, rulo yapın.
Milföy hamurunu ruloyu kaplayacak büyüklükte açıp. hazırladığınız ruloyu sarın.
Orta ısılı fırına verip, pişirin.
Rendelenmiş domatesleri eritilmiş margarinde kavurun.
Unu ilave edip, birkaç kez karıştırın.
Et suyunu ve defne yapraklarını ekleyip 1-2 taşım kaynatın.
Eti fırından alıp, dilimleyin.
Üzerine hazırladığınız sosu gezdirip, pilav ve patates püresi eşliğinde servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Kuzu Sultan
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kuzu Kapama

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Et Yemekleri-
Buraya geçin: