__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

İkinci Evlilik İçin Basit Öneriler

YazarMesaj
ayçakahraman
Admin
Admin
ayçakahraman

Kadın
İş/Hobiler : avukat asistanı
Lakap : düriye
Ruh Halim : İkinci Evlilik İçin Basit Öneriler Kizgin10

İkinci Evlilik İçin Basit Öneriler Empty
MesajKonu: İkinci Evlilik İçin Basit Öneriler   İkinci Evlilik İçin Basit Öneriler Icon_minitimePerş. 22 Mayıs 2008, 10:31

Soru: Nişanlım ve ben daha önce evlenmiştik. Önceki evliliğimden çocuğum var; Onun yok. Bu nedenle düğün istemiyorum. Sadece evlenmek istiyorum. Daha önce bu tür bir stres yaşamıştım. Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum. Nişanlım ise rahatsız elbiseler içerisinde bir salon dolusu insan yerine, daha sakin bir kutlama istiyor. Nasıl bir şey yapmalı? Mutlu..

Cevap:
Sevgili Mutlu,

Nişanınız için tebrikler. Nişanlınız düğün yapmak istiyor anladığım kadarıyla. Sadece detayları bilmeniz gerekiyor. Aile arasında yapılan törenler her zaman anlamlıdır ve dilediğiniz, sevdiğiniz kişileri davet edebilirsiniz. Evde yapacağınız samimi bir kutlama sizi telaşlandırmaz. Seçtiğiniz müzik ortamı yumuşatırken, davetliler istedikleri yiyecekleri yiyebilirler. Evin salonunu dekore etmeye para harcamak yerine, arka bahçeyi de kullanabilirsiniz. Harika ve uzun bir gün yaşayabilirsiniz. Nişanlınız bu konuda esneklik gösteriyorsa sorun yok. O zaman kendi yemek odanızda ya da oturma odanızda ailelerinizle büyük bir yemeğe hazır olun.

Eileen Livers and Monica Bernstein

İkinci Evlilik İçin Basit Öneriler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Guiness'e Giren Rekor Evlilik
» Evlilik ve Sorunlar