__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

Evli Erkeklerin Kadınlara Dair Düşünceleri

YazarMesaj
ayçakahraman
Admin
Admin
ayçakahraman

Kadın
İş/Hobiler : avukat asistanı
Lakap : düriye
Ruh Halim : Evli Erkeklerin Kadınlara Dair Düşünceleri Kizgin10

Evli Erkeklerin Kadınlara Dair Düşünceleri Empty
MesajKonu: Evli Erkeklerin Kadınlara Dair Düşünceleri   Evli Erkeklerin Kadınlara Dair Düşünceleri Icon_minitimePerş. 22 Mayıs 2008, 10:01

Kadınlar ve erkekler rasındaki anlaşmazlıklar her zaman vardı ve gelecekte de olacak.. İşte tarihteki ve günümüzdeki önemli insanların evlilik ve kadınlar hakkında söyledikleri sözler..

• Evlendikten sonra erkek ve kadın, yazı-tura gibidir; asla yüz yüze gelmezler, ancak hep beraberdirler. Hemant Joshi

• Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz. Socrates

• Kadınlar bize her zaman büyük hedefler gösterir, ve onlara ulaşmamızı engeller. Dumas
  • Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: 'Bir kadın ne ister?' Sigmund Freud

• Karıma bazı sözler etmişimdir, o da bana bazı paragraflarla cevap vermiştir. Anonim

• Bazı kişiler uzun evliliğimizin sırlarını sorarlar;. Biz haftada iki kez restorana gideriz. Biraz mum ışığı, akşam yemeği, hafif müzik ve dans... O salı günleri gider, ben cuma.' Henny Youngman
  • Terörizm beni hiç endişelendirmez. İki yıldır evliyim. Sam Kinison
  • Fon transferi için elektronik bankacılıktan hızlı tek yol vardır ve buna evlilik adı verilir. James Holt McGavran
  • Her iki karımla da talihim kötü gitti. Birincisi beni terketti, ikincisi terketmedi. Patrick Murray
  • Evliliğinizi iyi götürmek istiyorsanız, 1) hatalı olduğunuzda itiraf edin, 2) haklı olduğunuzda susmayı bilin. Nash
  • Karınızın doğum gününü unutmamanızın en iyi yöntemi, bir kez unutmanızdır. Anonim

• Evlenmeden önce ne yaptım, biliyor musunuz? İstediğim her şeyi.. Henny Youngman

• Karımla ben 20 yıl çok mutlu yaşadık. Sonra da tanıştık. Rodney Dangerfield

• İyi bir kadın, kendisinin yaptığı her hatasında kocasını affedendir. Milton Berle

• Evlilik, kişinin düşmanıyla yattığı tek savaş şeklidir. Anonim

• Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir. Ertesi gün aynı mesajı ileten yüzlerce mektup alır: 'Benimkini alabilirsin'. Anonim

Evli Erkeklerin Kadınlara Dair Düşünceleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hayata Dair Zor Sorular