__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 Haşhaşlı Çörek

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ayçakahraman
Admin
Admin
ayçakahraman


Kadın
Mesaj Sayısı : 1592
Yaş : 38
Nerden : istanbul
İş/Hobiler : avukat asistanı
Lakap : düriye
Ruh Halim : Haşhaşlı Çörek Kizgin10
Puan : 585800
Kayıt tarihi : 06/05/08

Haşhaşlı Çörek Empty
MesajKonu: Haşhaşlı Çörek   Haşhaşlı Çörek Icon_minitimeÇarş. 28 Mayıs 2008, 09:43

Malzemeler













Mutfak
Zorluk 1
Süre 45 dk.
Kaç Kişilik 12
Yöntem


4 Çorba kaşığı zeytinyağı
3 Çorba kaşığı ezilmiş haşhaş
2 Adet ekmek hamuru

Hazırlanışı
Haşhaşlı Çörek 524


  • Bir kabın içinde zeytinyağı ve ezilmiş haşhaşı karıştırın.
  • Ekmek hamurunu yağlanmış bir tezgahta elinizle büyükçe açın.
  • Üzerine zeytinyağı ile karıştırılmış haşhaşı, kaşık yardımıyla sürün.
  • Bıçak yardımı ile dilimler halinde kesip, bükerek yağlanmış tepsiye dizin.
  • 220 dereceli fırında 20-25 dakika pişirin.
  • Fırından çıkarmadan üzerine fırça yardımı ile zeytinyağı sürün ve bu şekilde 5 dakika daha fırında pişirin.
  • Fırından çıkarıp, soğumaya bırakın.

Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Haşhaşlı Çörek
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Hamur İşleri-
Buraya geçin: