__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ayçakahraman
Admin
Admin
ayçakahraman


Kadın
Mesaj Sayısı : 1592
Yaş : 38
Nerden : istanbul
İş/Hobiler : avukat asistanı
Lakap : düriye
Ruh Halim : Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri Kizgin10
Puan : 585800
Kayıt tarihi : 06/05/08

Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri Empty
MesajKonu: Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri   Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri Icon_minitimePtsi 26 Mayıs 2008, 11:43

Zorluk 1
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 6

malzemeler

1 Adet kuzu ciğeri
2 Çorba kaşığı un
Kızartmak için sıvıyağ
3 Diş sarımsak
1 Adet soğan
2 Çorba kaşığı sirke
Kırmızı pulbiber
3-4 Dal maydanoz





Hazırlanışı
Kuşbaşı doğranmış kuzu ciğerini genişçe bir kapta una bulayın.
Bir tavada kızdırılmış yağda pembeleşinceye kadar kavurup yağını süzün.
Ciğeri kavurduğunuz yağda sarımak, sirke ve kırmızı pulbiberi bir taşım kaynatın.
Doğanı halka şeklinde doğrayıp tuzla ovun.
Ciğerleri servis tabağına alıp hazırladığınız sosu gezdirin.
Soğan ve maydanozla birlikte servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Şarmula Soslu Arnavut Ciğeri
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Arnavut cigerli bulgur pilavi
» Soslu Et

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Et Yemekleri-
Buraya geçin: