__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 Sac Kavurma

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ayçakahraman
Admin
Admin
ayçakahraman


Kadın
Mesaj Sayısı : 1592
Yaş : 38
Nerden : istanbul
İş/Hobiler : avukat asistanı
Lakap : düriye
Ruh Halim : Sac Kavurma Kizgin10
Puan : 585800
Kayıt tarihi : 06/05/08

Sac Kavurma Empty
MesajKonu: Sac Kavurma   Sac Kavurma Icon_minitimePtsi 26 Mayıs 2008, 11:37

Zorluk 1
Süre 30 dk.
Kaç Kişilik 5

malzemeler

1 Kg yağlı ve yumuşak kuzu eti
Tuz





Hazırlanışı
Yağlı ve yumuşak kuzu etini kuşbaşı iriliğinde doğrayın.
Sac veya derin teflon tavada kapağını kapatarak ve kısık ateşte arada bir karıştırarak kavurun.
Et suyunu bıraktığında tuzunu ayarlayın ve tavanın kapağını kapatarak kavurmaya devam edin.
İyice piştikten sonra servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Sac Kavurma
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Et Kavurma
» Bezelyeli Kavurma

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Et Yemekleri-
Buraya geçin: