__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 Soğanlı Alabalık

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
ayçakahraman
Admin
Admin
ayçakahraman


Kadın
Mesaj Sayısı : 1592
Yaş : 38
Nerden : istanbul
İş/Hobiler : avukat asistanı
Lakap : düriye
Ruh Halim : Soğanlı Alabalık Kizgin10
Puan : 585800
Kayıt tarihi : 06/05/08

Soğanlı Alabalık Empty
MesajKonu: Soğanlı Alabalık   Soğanlı Alabalık Icon_minitimeCuma 23 Mayıs 2008, 16:28

Zorluk 2
Süre 50 dk.
Kaç Kişilik 6

malzemeler

6 Adet alabalık
8 Yemek kaşığı tereyağı
4 Adet soğan
Yarım su bardağı sek beyaz şarap
Tuz, karabiber





Hazırlanışı
6 Adet alabalığı temizleyip, yıkayın.
Kaynar suya sokup, çıkartın ve süzün.
2 Yemek kaşığı tereyağı ile kısık ateşte 10 dakika pişirin.
Balığı pişireceğiniz kalıbı önceden tereyağı ile yağlayın.
İçine halka halka doğradığınız soğanları yayın ve üzerlerine balıkları yerleştirin.
Balıkların üzerine tereyağını küçük parçalar halinde serpin.
Tuz, karabiber ve yarım su bardağı sek beyaz şarap ile tatlandırın.
Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Soğanlı Alabalık
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Deniz Ürünleri-
Buraya geçin: