__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
tolga
Süper Moderatör
Süper Moderatör
tolga


Erkek
Mesaj Sayısı : 294
Yaş : 44
Nerden : MERSİN
İş/Hobiler : POLİS MEMURU
Ruh Halim : Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik Karams10
Puan : 583800
Kayıt tarihi : 26/05/08

Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik Empty
MesajKonu: Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik   Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik Icon_minitimePerş. 19 Haz. 2008, 14:23

MALZEMELER
2 Su Bardağı Pirinç
3 Çorba Kaşığı Tereyağı
3 Su Bardağı Et Suyu
1 kg Arpacık Soğan
2 Diş Karanfil
Tuz


HAZIRLANIŞI
Soğanları kavururken şekillerinin bozulmaması için kökünden fazla kesmeden kabuklarından ayırın. Temizlediğiniz soğanları çok fazla kavurmadan yağda hafif soteleyin.
Yıkayıp süzgece aldığınız pirinci soğanlara ekleyin. Et suyunu ilave ederken soğanın acılığını alması için 2 diş karanfil atın. 15 dak. kısık ateşte pişirin
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Arpacık Soğanlı Pilav (6 Kişilik
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hamsili pilav
» Bademli Pilav

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Pilavlar-
Buraya geçin: