__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 ÇİN MUTFAĞI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
tolga
Süper Moderatör
Süper Moderatör
tolga


Erkek
Mesaj Sayısı : 294
Yaş : 44
Nerden : MERSİN
İş/Hobiler : POLİS MEMURU
Ruh Halim : ÇİN MUTFAĞI Karams10
Puan : 583800
Kayıt tarihi : 26/05/08

ÇİN MUTFAĞI Empty
MesajKonu: ÇİN MUTFAĞI   ÇİN MUTFAĞI Icon_minitimePerş. 19 Haz. 2008, 13:42

ÇİĞ BALIK / Sashimi ( 4 kişilik )

Malzemeler
:

ÇİN MUTFAĞI Nokta 250 gr. ton balığı fletosu
ÇİN MUTFAĞI Nokta Acı hardal
ÇİN MUTFAĞI Nokta Soya sosu
ÇİN MUTFAĞI Nokta Rendelenmiş turp
ÇİN MUTFAĞI Nokta İnce kıyılmış zencefil kökü
ÇİN MUTFAĞI Nokta Maydanoz





Hazırlanışı :
Balığın çok taze ve soğuk ama donmamış olması gerekir.

Balık filetosunu incecik şeritler halinde kesin, bir tabağa yerleştirin üstünü maydanoz ve turpla süsleyin.

Sonra ayrı ayrı kaplara konmuş soya sosu, hardal, turp ve zencefil köküyle ile servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
ÇİN MUTFAĞI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Dünya Mutfakları-
Buraya geçin: