__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 FRANSIZ MUTFAĞI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
tolga
Süper Moderatör
Süper Moderatör
tolga


Erkek
Mesaj Sayısı : 294
Yaş : 44
Nerden : MERSİN
İş/Hobiler : POLİS MEMURU
Ruh Halim : FRANSIZ MUTFAĞI Karams10
Puan : 583800
Kayıt tarihi : 26/05/08

FRANSIZ MUTFAĞI Empty
MesajKonu: FRANSIZ MUTFAĞI   FRANSIZ MUTFAĞI Icon_minitimePerş. 19 Haz. 2008, 13:37

KUP JAK ( 6 kişilik )



Malzemeler
:

FRANSIZ MUTFAĞI Nokta 2 su bardağı karışık meyve (küçük küçük doğranmış)
FRANSIZ MUTFAĞI Nokta 2 çorba kaşığı toz şeker
FRANSIZ MUTFAĞI Nokta 2 tatlı kaşığı limon suyu
FRANSIZ MUTFAĞI Nokta 7 çorba kaşığı vişne likörü
FRANSIZ MUTFAĞI Nokta
2 su bardağı limon dondurması
FRANSIZ MUTFAĞI Nokta 2 su bardağı böğürtlen dondurması
FRANSIZ MUTFAĞI Nokta 1/3 su bardağı kabuksuz badem (ortadan ikiye bölünmüş)
FRANSIZ MUTFAĞI Beyaz




Hazırlanışı :
Orta boy bir kasede, karışık meyve, şeker, limon suyu ve 6 çorba kaşığı vişne likörünü kaşıkla iyice karıştırın. Kasenin üstünü kapatıp buzdolabında 1 saat soğutun.

Servis yapacağınız 6 tane kup bardağını da 30 dakika buzdolabında bekletin.

Bir çorba kaşığı böğürtlen dondurması ile bir çorba kaşığı limon dondurmasını bardaklara aralarında biraz açıklık bırakarak yan yana koyun.

Meyveyi buzdolabından çıkarıp bir bir çorba kaşığı alarak dondurmaların arasına koyun.

Kup Jak'e geri kalan vişne likörünü serpip, bademlerle süsleyerek hemen servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
FRANSIZ MUTFAĞI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Dünya Mutfakları-
Buraya geçin: