__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 Balık Doldurması(ISPARTA)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
tolga
Süper Moderatör
Süper Moderatör
tolga


Erkek
Mesaj Sayısı : 294
Yaş : 44
Nerden : MERSİN
İş/Hobiler : POLİS MEMURU
Ruh Halim : Balık Doldurması(ISPARTA) Karams10
Puan : 583800
Kayıt tarihi : 26/05/08

Balık Doldurması(ISPARTA) Empty
MesajKonu: Balık Doldurması(ISPARTA)   Balık Doldurması(ISPARTA) Icon_minitimeSalı 17 Haz. 2008, 14:03

Balık Doldurması(ISPARTA) F62
Balık Doldurması
Pirinç, soğan, maydanoz, nane, tarçın, fıstık, üzüm ve zeytinyağı maddeleri ile “iç” denilen bir malzeme hazırlanarak temizlenmiş büyük balıkların karnına doldurulur ve karın dikilir. Tepsinin içine döşenen balıkların üzerine salçalı yağ veya su gezdirilerek fırına verilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Balık Doldurması(ISPARTA)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ISPARTA

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Yöresel Yemekler-
Buraya geçin: