__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 TAVAS GÖVECİ(DENİZLİ)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
tolga
Süper Moderatör
Süper Moderatör
tolga


Erkek
Mesaj Sayısı : 294
Yaş : 44
Nerden : MERSİN
İş/Hobiler : POLİS MEMURU
Ruh Halim : TAVAS GÖVECİ(DENİZLİ) Karams10
Puan : 583800
Kayıt tarihi : 26/05/08

TAVAS GÖVECİ(DENİZLİ) Empty
MesajKonu: TAVAS GÖVECİ(DENİZLİ)   TAVAS GÖVECİ(DENİZLİ) Icon_minitimeSalı 17 Haz. 2008, 14:01

Malzemeler
1 kg. kuzu kuşbaşı
½ kg. arpacık soğanı
2-3 yeşil biber
2-3 domates
Tuz, karabiber, kekik

Hazırlanışı :Eti 2-3 saat önce karabiber, kekik ve tuz ile karıştırın.soğanları soyup ete ilave edin.Et ve soğanı gövece yerleştirin.Üzerine yeşil biber ve domates koyun. Üzerini yağlı kağıt ile kapatıp fırında 190 derecede 1-1,5 saat pişirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
TAVAS GÖVECİ(DENİZLİ)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Yöresel Yemekler-
Buraya geçin: