__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 Uğmaç Çorbası Zonguldak

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
tolga
Süper Moderatör
Süper Moderatör
tolga


Erkek
Mesaj Sayısı : 294
Yaş : 44
Nerden : MERSİN
İş/Hobiler : POLİS MEMURU
Ruh Halim : Uğmaç Çorbası Zonguldak Karams10
Puan : 583800
Kayıt tarihi : 26/05/08

Uğmaç Çorbası Zonguldak Empty
MesajKonu: Uğmaç Çorbası Zonguldak   Uğmaç Çorbası Zonguldak Icon_minitimePtsi 16 Haz. 2008, 18:25

Uğmaç Çorbası Zonguldak 407e2c07170c7


Uğmaç Çorbası
Malzemesi

6 kaşık un, 2 su bardağı kaynatılmış süt, 1 su bardağı su, tuz.
Yapılışı

Un iki bardak su ile iyice ovulur. Tel tel dökülmesi sağlanır. Bir bardak su, bir miktar tuz atılarak kaynatılır. Kaynamakta olan suya un karıştırılarak atılır, pişinceye kadar kaynatılır. İçine süt ilave edilir, tuzu kontrol edilir. Servis sıcak yapılır. İstenirse, üzerine nane serilebilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Uğmaç Çorbası Zonguldak
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ZONGULDAK

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Yöresel Yemekler-
Buraya geçin: