__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 Adıyaman Tavası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
tolga
Süper Moderatör
Süper Moderatör
tolga


Erkek
Mesaj Sayısı : 294
Yaş : 44
Nerden : MERSİN
İş/Hobiler : POLİS MEMURU
Ruh Halim : Adıyaman Tavası Karams10
Puan : 583800
Kayıt tarihi : 26/05/08

Adıyaman Tavası Empty
MesajKonu: Adıyaman Tavası   Adıyaman Tavası Icon_minitimePtsi 16 Haz. 2008, 18:16

Malzemeler :
1.5 kg. koyun eti kuşbaşı
250 gr. çekilmiş kuyruk yağı
5 kg. domates
1.5 kg. patlıcan
250 gr. yeşil biber
100 gr. sarımsak
Yeteri kadar tuz
Hazırlanışı
Domates ve patlıcanların kabuğu soyulur ve kuşbaşı doğranır.
Tavaya doğranmış et konur, soyulmuş sarımsak etin üzerine serpilir,
üzerine yeşil biber ve kuyruk yağı dizilir ve üzerine doğranmış
patlıcanlar yerleştirilir, en üste domatesler konur ve fırına verilir.
Piştikten sonra servis yapılır
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Adıyaman Tavası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Yöresel Yemekler-
Buraya geçin: