tolga Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 294 Yaş : 44 Nerden : MERSİN İş/Hobiler : POLİS MEMURU Ruh Halim : Puan : 583800 Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: KIYMA KEBABI GAZİANTEP Ptsi 16 Haz. 2008, 18:15 | |
| KIYMA KEBABI M a l z e m e l e r * 400 gr. kebaplık et, * 100-150 gr. kuyruk, * Arzuya göre kırmızıbiber, karabiber ve tuz.¼br> ¼br> HAZIRLANIŞI: Et, kuyrukla birlikte zırhla kıyılır veya et makinasında çekilir, tuz, karabiber ve kırmızı biber atılır, karıştırılır ve yoğrulur. Bu karışım eşit 6-7 parçaya ayrılır, avuç yardımı ile şişe geçirilir, orta harlı odun kömürü ateşinde çevrilerek pişirilir. Sıcak sıcak servis yapılır. | |
|