__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 ÇERKEZ TAVUĞU

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
kızılgüneş
Prenses
Prenses
kızılgüneş


Kadın
Mesaj Sayısı : 56
Yaş : 44
Ruh Halim : ÇERKEZ TAVUĞU Bezgin10
Puan : 584200
Kayıt tarihi : 12/05/08

ÇERKEZ TAVUĞU Empty
MesajKonu: ÇERKEZ TAVUĞU   ÇERKEZ TAVUĞU Icon_minitimePaz 15 Haz. 2008, 22:02

MALZEMELER
1 adet tavuk
2 çorba kaşığı sıvı yağ
5 ince dilim ekmek (bayat)
3 su bardağı ceviz içi
8 diş sarmısak
3 su bardağı su
1 tatlı kaşığı karabiber
2 tatlı kaşığı tuz
yarım tatlı kaşığı kırmızı biber

HAZIRLANIŞI
Yıkayıp hazırladığınız tavuğa 3 su bardağı su ve tuz ekleyerek kısık ateşte,
35-40 dakika pişirin. Kemiklerini ayırın, etini lif lif ayirarak ince ince ditin. Servis tabağına düzgünce yerlestirin. Sarımsak, ekmek içi ve cevizi küçük küçük doğrayarak, 3 su bardağı tavuk suyu ve karabiberle karıstırın. Ditilmiş tavuk etinin üzerini bu karışımla kaplayın.Yağın içine kırmızı biberi ekleyerek eriyene kadar ısıtın.
Hazırladığınız yağı tavuğun üzerine dökerek servis yapın


www.yemek tarifleri.org
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
ÇERKEZ TAVUĞU
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Tavuk Yemekleri-
Buraya geçin: