__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 lavaş ekmekli yayala kebabı

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
tolga
Süper Moderatör
Süper Moderatör
tolga


Erkek
Mesaj Sayısı : 294
Yaş : 44
Nerden : MERSİN
İş/Hobiler : POLİS MEMURU
Ruh Halim : lavaş ekmekli yayala kebabı Karams10
Puan : 583800
Kayıt tarihi : 26/05/08

lavaş ekmekli yayala kebabı Empty
MesajKonu: lavaş ekmekli yayala kebabı   lavaş ekmekli yayala kebabı Icon_minitimeCuma 13 Haz. 2008, 12:01

lavaş ekmekli yayala kebabı Icon1

lavaş ekmekli yayala kebabı Ymk_782_sLavaş Ekmekli Yayla Kebabı (6 Kişilik)

Malzemeler:
150 gram bonfile
150 gram baharatlı acılı köfte (İncecik hazırlanmış)
150 gram piliç eti
2 çorba kaşığı tereyağı
100 gram domates sosu
2 diş sarımsak
1 adet domates
3 adet biber
Tuz, karabiber, kırmızıbiber

lavaş ekmekli yayala kebabı B
HAZIRLANIŞI :
Bonfile, köfte ve piliç etlerini ızgarada pişirin. Lavaş ekmekleri rulo yapın, 1 çorba kaşığı tereyağını eritin. Lavaş ekmekleri yağda çevirerek hafifçe pişirin. Domates sosunu ilave edin.
Lavaş ekmekleri tavadan alıp, servis tabağına yerleştirin. Üzerine ince kıyılmış sarımsakla karıştırılmış yoğurdu dökün. Pişirilen etleri karışık olarak dizin. Izgara edilmiş domates ve biber dilimleri ile süsleyin.
Artan 1 çorba kaşığı tereyağını eritin. Kırmızıbiberi yağda kavurup, etlerin üzerine gezdirin. Karabiber ve tuzunu ilave edip, servis yapın
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
lavaş ekmekli yayala kebabı
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Kebaplar-
Buraya geçin: