__KARDELEN__
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

__KARDELEN__


 
AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesGiriş yapKayıt Ol

 

 iskender

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
tolga
Süper Moderatör
Süper Moderatör
tolga


Erkek
Mesaj Sayısı : 294
Yaş : 44
Nerden : MERSİN
İş/Hobiler : POLİS MEMURU
Ruh Halim : iskender Karams10
Puan : 583800
Kayıt tarihi : 26/05/08

iskender Empty
MesajKonu: iskender   iskender Icon_minitimeCuma 13 Haz. 2008, 11:59

iskender Icon1


iskender Ymk_556_sİskender (4 Kişilik)

Malzemeler:
1/2 Kg Kuşbaşı Et
2 Adet Soğan
3 Diş Sarmısak
3 Adet Domates
2 Adet Sivri Biber
Tuz, Karabiber
1 Çay Kaşığı Salça
1 Su Bardağı Sıcak Su
1 Adet Pide
1 Çay Kaşığı Tereyağı
Üzerine:
2 Çorba Kaşığı Yoğurt
2 Çorba Kaşığı Tereyağı

iskender B
HAZIRLANIŞI :
Yarım kg kuşbaşı eti tencereye alın.2 adet soğan ve 3 diş sarmısağı yemeklik doğrayın.Küp küp doğranmış 2 adet sivribiber ve 3 adet domatesle birlikte tencereye ekleyin.1 çay kaşığı salça,tuz ve karabiberi ilave edin.Domateslerin suyu çekene dek kısık ateşte pişirin.1 su bardağı sıcak su ekleyin.Sebzeler iyice yumuşayınca ocaktan alın.
1 adet pidenin üzerine 1 çay kaşığı tereyağını sürün.Kare biçiminde kesin.Etleri pişirdiğiniz suyu pidenin üzerine dökün.Daha sonra etleri dizin.Etlerin yanına 2 çorba kaşığı yoğurt ekleyin.2 çorba kaşığı tereyağını eritip,etlerin üzerine gezdirin.
iskender Bn
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
iskender
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
__KARDELEN__ :: Diğer Konular :: Yemek Tarifleri :: Kebaplar-
Buraya geçin: