tolga Süper Moderatör
Mesaj Sayısı : 294 Yaş : 44 Nerden : MERSİN İş/Hobiler : POLİS MEMURU Ruh Halim : Puan : 583800 Kayıt tarihi : 26/05/08
| Konu: inci kebabı Cuma 13 Haz. 2008, 11:58 | |
|
İncik Kebabı (4 Kişilik) Malzemeler: 4 Adet Kuzu İncik 1 Adet Kırmızıbiber 1 Adet Dolmalık Biber 1 Çay Kaşığı Salça 1 Adet Soğan 1 itre Su 1 Çay Kaşığı Tane Karabiber 1 Çay Kaşığı Rosemary 3 Adet Defne Yaprağı 1 Tatlı Kaşığı Tuz 4 Adet Patates 8 Adet Taze Fasulye HAZIRLANIŞI :Kuzu incikleri temizlendikten sonra tencereye aktarın. Biberlerin çekirdek yataklarını çıkardıktan sonra iri parçalar halinde doğrayın ve etin üzerine ekleyin. Sulandırılmış 1 çay kaşığı domates salçasını ilave edin. Soğanın kabuklarını soyduktan sonra iri iri doğrayın. 1 litre suyu tencereye aktarın. Son olarak 1 çay kaşığı rosemary, 3 adet defne yaprağı ve 1 tatlı kaşığı tuzu tencereye aktarın. Etler yumuşayana dek pişirin. Önceden haşladığınız patates ve taze fasulyelerle birlikte servis yapın | |
|